Attraktioner i Porto


Mange attraktioner i Porto

Se de mange attraktioner i Porto. Nedenfor har vi samlet en lang række af de bedste atrraktioner

River Duoro & the Ribeira

Når man kører lige igennem Porto, er floden Duoro et af byens vigtigste punkt og en attraktion i sig selv. Gennem historien har floden spillet en stor rolle i udviklingen af Porto, især som en havneby, som navnet antyder. Der er to måder at nyde floden: via en guidede tur på en båd, en gåtur i Ribeira langs floden i Portos gamle bydel eller på et krydstogt, der tager dig til det indre Portugal, hvor du kan nyde den fantastiske natur og vin land. Krydstogter varierer fra et par timer til flere dage.

São Francisco kirken

Beliggende i centrum af Portos gamle bydel, er denne kirke en udnævnt UNESCO World Heritage punkt. I São Francisco kirken er en af byens mest fine eksempler på gotisk arkitektur. Domkirken blev bygget af franciskanske munke og afsluttet i 1425, og indeholder et overraskende flot barok interiør dekoreret primært i guld. Krypten er en af de mest populære attraktioner i kirken. Billetter koster € 3. Offentlig transport: Bus nr. 1.

Portvin

Der er ikke noget bedre sted at prøve de rige dessert vin, portvin, end i den by, det blev opfundet i: Porto. Den mest brugte måde at prøve portvin på, er at besøge en af de mange portvin kældre spredt rundt i byen. Solar Vinho do Porto (Quinta da Macieirinha, Rua de Entre Quintas; 351 226 094 749) er en kælder, med et stort udvalg af portvine, der typisk serveres med en lille portion Jamón, som man kan nyde sammen med en dejlig udsigt over Duoro floden fra deres terrasse.

Fundação de Serralves

Den Serralves Fond er en kunst og arkitektur organisation, der driver Portugals første og største museum for moderne kunst på stedet af en historisk ejendom. Denne populære attraktion i Porto omfatter også en unik designet park og en 1930's villa designet i art deco-stil. Museet tilbyder en række faste og moderne kunstudstillinger, og de meget unikke arkitektoniske elementer må man ikke gå glip af. En voksen billet koster € 5. Offentlig transport: Metro til Casa de Música station og skift til bus nr. 201 eller 203.

Casa de Música

Denne unikt formet koncertsal er blevet et ikon i Porto for sit mærkelige design. Casa de Música, eller ’Musikkens hjem’, er hjemsted for flere af Portos orkestre og kammermusikensembler og er regelmæssig vært for lignende. Uanset om du vælger at tage til en forestilling her eller ej, er besøgende altid velkomne til at tag et kig på den usædvanlige udseende af bygningen, og der findes også guidede ture både på portugisisk og engelsk. Der er også en gave butik og flere restauranter i tilfælde af at du gerne vil tage et måltid her. Ture koster € 3 per person. Offentlig transport: Metro eller bus til Casa de Música station.

Elverbrn legetj