Biludlejning Porto

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Porto
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Porto


 

Information omkring biludlejning Porto

Som i mange europæiske byer, kan kørsel i Porto være en vanskelig opgave på grund af dens snævre gader og brostensbelagte veje. Portugisiske chauffører, ligesom deres spanske naboer, er kendt for deres kaotiske tilsidesættelse af færdselsreglerne, som kun gør den generelle kaos på vejene endnu værre. Hvis du er vant til at køre i det sydlige Europa, eller hvis du er en temmelig modig chauffør, vil du sandsynligvis ikke have nogen problemer med at køre i Porto. Når det er sagt, er der masser af offentlig transport i Porto, fra den bekvemme metro system til store netværk af busser, der kører rundt i hele byen.

Der er masser af biludlejningsfirmaer i Porto, som lejer mest til turister og besøgende. Inde i Porto Lufthavn, er der en række af biludlejning kontorer, som tilbyder både lokalt og nationalt mærke biludlejning til folk der ankommer internationalt, herunder Avis, Hertz og Europcar. Disse firmaer har også biludlejning kontorer beliggende i Porto by, så hvis du ankommer med tog eller bus, kan du leje en bil i Porto. Hvis du ønsker at leje en bil i Porto, skal du sørge for at gøre din reservation i forvejen, da en masse biludlejningsfirmaer løber ud af deres biler hurtigt.

For at nå byens centrum fra lufthavnen i Porto i din udlejningsbil, skal du kører ud af lufthavnens parkeringsplads og følg skiltene til motorvej A28, som du bør følge syd indtil du kommer indtil Portos centrum. Hvis du rejser nordpå, til kysten eller golf områder, vil A28 også tage dig hele vejen op nordkyst til Portugal.

 

Elverbrn legetj