Hotel Porto

Find inspiration til Hotel i Porto

Du finder mange forskellig typer af hoteller i Porto, og de findes i alle prisklasser.

Søg på hotel i Porto, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Porto

The Yeatman Hotel - Hotel Porto

Rua do Choupelo, 4400-088 Vila Nova de Gaia; 351 220 151 565, www.the-Yeatman-hotel.com
Kalder sig selv for en "luksus vin hotel". Den nyåbnede Yeatman tilbyder mere end blot bolig ved at indarbejde god mad og vin til hvert ophold. Gæsterne kan nyde den førsteklasses restaurant, med adgang til en fremragende vinkælder og endda private spisemuligheder. Hotellet er beliggende lige i centrum af Porto, og værelserne er indrettet med unikke portugisiske blomstrer i farver og hver har en balkon med udsigt over Duoro floden. Et dobbeltværelse har en pris på 229 €.

Pestana Porto - Hotel Porto

Praça da Ribeira 14050-513; 351 223 402 300; www.pestana.com
Dette hotel som er beliggende i byens centrum tilbyder luksus og gamle verden charme. Værelserne er unikt indrettede med moderne pæne møbler og mange tilbyder dobbelt altaner og franske stil døre, der åbner ud til udsigt over charmerende brostensbelagte gyder i den gamle bydel. Hotellet har også en bar, et hyggeligt sted for et glas vin eller en godnatdrink. Dobbeltværelser koster 130 €.

Mercure Porto Centro - Hotel Porto

Praca da Batalha 116; 351 222 043 300; www.mercure.com
Dette centralt beliggende 4-stjernede hotel har overraskende overkommelige priser for hvad det tilbyder. Hotellet er rent og moderne med et venligt personale og rigt udsmykkede værelser. Stedet er en rigtig god handel for rejsende, der ønsker lidt mere luksus uden de høje priser, i den gamle bydel. Hotellet har også en restaurant og bar, og ligger kun et par minutters gang fra hovedbanegården. Dobbeltværelserne har en pris på omkring 70 €.

Hotel Vila Galé - Hotel Porto

Av. Fernão Magalhães 74300-190; 351 225 191 800; www.vilagale.pt
Ligger lige i midten af Portos mest berømte shopping område, Rua de Santa Catarina, det portugisiske kæde hotel er beliggende i et ideelt sted for dem der ønsker at være centralt og hvormed træde ud i hjertet af Porto fra deres hoveddør. Hotellet har en klassisk, rent design og en restaurant og bar på stedet for bekvemmelighed. Værelserne koster omkring € 63.

Porto Sky Hostel

Rua da Lapa 334050; 351 222 017 069; www.oportosky.com
Dette vandrehjem er ret centralt beliggende og tilbyder de sædvanlige vandrerhjems faciliteter og værelser, herunder sovesale og private. Der er sovesale hvor der kun er tilladt kvinder. Designet er moderne og IKEA-agtig, med mange af farve i sengetøjet og indretning. Faciliteterne inkluderer et spilleværelse og bibliotek, køkken og terrasse med grillplads, vaskeri og personlige opbevarings skabe. Sovesale senge starter ved en pris på € 20.

 

Elverbrn legetj