Porto shopping


Find de gode steder at shoppe i Porto

Porto har en række markeder og shopping gader, som skaber gode steder for at købe souvenirs, lokalt fremstillede produkter eller bare tage en tur rundt under den varme portugisiske sol. Porto shopping muligheder er lignede dem i Spanien, med livlige markeder og travle gader fyldt med sælgere og butikker, der sælger alle former for unikke varer.

Selvfølgelig er det vigtigste element, at de fleste turister ønsker at tage hjem fra en shoppingtur i Porto, en flaske eller to af den lokale portvin. Der er masser af steder at købe dem, men du vil sikkert gerne have en lille vinsmagning først, for at se hvilke druesorter du foretrækker. Den bedste del af Porto for vinsmagning og shopping er Gaia, som er den mere moderne bydel i byen lige syd for Duoro floden, overfor den gamle bydel. I Gaia, vil du finde en række vinkældre, butikker og barer med en masse muligheder, som vil hjælpe dig med at få en fornemmelse for portvin.

Hvis du bare er på udkig efter et par smykker eller souvenirs, eller blot en dag hvor du kigger på butikker, så sørg for at tag hen til en af Porto interessante shopping gader. Rua de Santa Catarina er nok Portos travleste shoppinggade, og her vil du opdage en blanding af traditionelle og souvenirbutikker, der tilbyder håndlavede smykker, tasker og hatte, samt mere moderne butikker, der sælger tøj, sko og andre dagligvarer. Hvis du gerne vil prøvesmage nogle lokalt producerede fødevarer, så tag hen til Mercado do Bolhão, en travl 2 etages landbrugs marked, som er beliggende i en smuk udendørs art deco bygning, hvor du kan se lokale gå rundt og gøre deres daglige indkøb rutine, eller deltage i aktionen på en af de boder, hvor sælgere råber højt for at sælge deres varer.

Elverbrn legetj