Strande Porto


 

Find ud af hvor de gode strande er i Porto

Som en kystby, er der masser af strande i Porto, som kan gøre alle hav-elskende glade. I modsætning til de strande længere sydpå i Middelhavet, har Portos strande tendens til at være mindre svømning venlig, og mere stenet og naturskønne. Men der er en eller to anstændige byer, kun en kort køretur fra Portos centrum, hvor du kan få en sund dosis af atlantisk sol og sand.

Espinho Beach

Espinho Beach er måske den mest populære af Portos strande, som er et feriested omkring 20 km syd for centrum. På grund af sin popularitet og nærhed til Porto, har Espinho Strand lidt af overbefolkning og nogle former for forurening, men det er stadig en utrolig populær strand, med masser af hoteller i mange etager med udsigt til sand og vand. Dette er også en populær surfing strand.

Viana do Castelo

Denne ferieby ligger nord for Porto og er et dejligt, naturskønt område populært for både sin rolige og blide atmosfære. Den største strand her er Praia do Cabedelo, der ligger langs en halv-måne bugt, perfekt til svømning.

Vila Nova de Gaia

Med det største antal af Blå Flag strande i regionen, er denne bydel et fantastisk sted for dem der besøger byen for at nyde havet. Her strækker 17 strande sig langs kysten nord for Porto, der tilbyder masser af sand og sol til alle. Vila Nova de Gaia er også berømt for sine portvin kældere, hvor vinen lagres, og tilbyder de besøgende at se gæringsprocessen.

Miramar Beach

Et par km syd fra Portos centrum, er denne maleriske kystby, som er et paradis for badegæster og turister, der kommer for at nyde sandet langs den overbefolket flade af Praia de Miramar, samt Senhora Pedra, en 17. århundrede kirke med udsigt ud over Atlanterhavet fra en stenet kløft.

Elverbrn legetj